Синьо-жовтий

Я милуюсь небом лагідно-блакитним,
Золотим колоссям, що під ним жовтіє.
Як живе, що в'ється від дихання вітру,
Кожній в полі квітці без кінця радію!

Листя пожовтіле ковдрою зробилось,
Під туманом синім землю всю покрило.
Кольори в душі ті міцно оселились –
Назавжди собі там місце захопили!

Так приємно в серці поруч з синім морем,
Де гуляють хвилі радісно і вільно,
Там де пляж пісочний має жовтий колір…
Я тебе кохаю, рідна Україно!


Рецензии