Щастя на кiстках

Хтось шукає щастя
На кістках сусіда
І як це удасться
Він і далі піде.

Знищить всіх сусідів,
Спалить все й розвалить,
Щоби світ весь видів
Як він вміє править.

Хоче налякати,
Щоби світ боявся
Про сусідів дбати
Й захищать не брався.

Та на кожну силу
Сила є сильніша,
Відсіч щоб чутливу
Дати і скоріше.

Об’єднавши сили
Світ не переможний,
Інших вже провчили
І це знає кожний.

Жити мирно треба,
В згоді шлях до миру,
Щоб стрибать до неба
Й мати дружбу щиру.
09.07.16.       


Рецензии