Свiтанок - як сенс
Як світле запрошення жити.
Жіноче: «Я прошу
кохатися, та не спішити».
Як твої долоні
на ще не розплющені очі.
Як губи на скронях.
Як дотики суто дівочі.
Як сенс, розуміння –
життя починається знову...
Як твоє тремтіння
за мить до палкої любові...
Свидетельство о публикации №116071001292
А она ВАС ..поцелуем!
я про ..любовь!!
Ирина Корьёва 2 10.07.2016 07:27 Заявить о нарушении