Дякую вiд серця i душi

ДЯКУЮ ВІД СЕРЦЯ І ДУШІ

                Зої Яківні Видашенко,
                поетесі від Бога


Боже! О, як же красиво та
                поетично,
Лагідно, щиро співають вірші,
Все це від Бога. Вам дякую зично,
Вас обіймаю від серця, душі.

Ніколи не чув я мелодій гарніших,
Вони, чарівні, вже кружляють мене.
Все навкруги стало тільки світлішим,
А кожне слово квітуче, значне.

Всі вони в осінь  летять пелюстками,
Різноманітністю в чарах весни,
Чую їх скрізь поруч себе... роками...
Як же чекав я ці кращі пісні.

Я вже співаю... мій голос хрипучий
Почуйте  у рідному краї краси.
На жаль, він у мене давно не співучий,
Але ж він від серця у ранок роси.

Чуєте?.. Линуть у даль, у простори,
Ваші співучі вірші знов і знов...
Звісно, їх чують мої Кримські гори,
Бо вони справжні, як Ваша любов.

10.09.2012


Рецензии