Закохана

      ЗАКОХАНА
 
На небі місяць молодий,
Красивий, повновидий,
А по землі мій вітерець
Розгулює грайливий.

Він тішить ніч, пісні співає
Такі веселі, чарівні,
Мене до себе пригортає
У ніч світляну навесні.

І я за це його кохаю,
Жартую з ним не в перший
                раз.
Любов до себе відчуваю
Без різних слів, якихось
                фраз.

Це, мабуть, доленька така
В благословенну ніч дарує
Мені цього весельчака,
Який давно мене шанує.

О, весно! Ти нестримна
                сила,
Даруй усім свою любов,
Яку мені проголосила
У  жаркітливу мою кров.

Тому усі біжать до річки,
Де їй струмочок дзвінкотить
Про всіх коханих, їх доріжки,
Які ведуть у зоряну блакить.


3.11.2012


Рецензии