Не можна жити без кохання

НЕ МОЖНА ЖИТИ БЕЗ КОХАННЯ

Не можна жити без кохання -
Воно потрібне для душі.
Без нього серце без звучання,
Коли ідуть рясні дощі.

Любов повинна бути завжди,
Без неї квітка не цвіте,
Птахи не шлють весні рулади,
Навколо все немов пусте.

Кохання – то любов безмежна,
Великий простір почуттів.
Вона  алмазна, неосяжна
Серед усіх в миру життів.

Без неї дуже важко дихать,
Без неї болі так болять!
Любов нас заставляє жити
І обновляти почуття.

Серцям любові сонця треба,
Роси зраночку в ясний день...
Далеко це не вся потреба
В зоряний час гучних пісень.

Вони ведуть нас до любові,
В якій усе наше  життя.
Тому у кожнім своїм слові
Вона дарує почуття.


5.11.2012

 


Рецензии