О Д И Н

                О Д И Н

Немає нікого: ні батька, ні матері,
Брати залишили мене одного.
Про це десь в гайку шелестить
                сивий явір,
Я там вже не раз слухав тільки його.


А він там і досі жалібно співає
Під шелест листочків своїх,
Які вже і вітер давно не гойдає,
Згубив вітер стежку до них.


Ой, доленько-доле... Чому все так
                сталось?
Навіщо, за що знов приходить журба?
Невже ж десь в тобі знову щось
                захиталось?
Тому і лягли ці журливі слова.




18.12.2011


Рецензии