Спасибi за все

        СПАСИБІ ЗА ВСЕ

                Своєму батьку
                присвячую


Спасибі за все тобі батьку,
За матір, за мене, братів.
За щире гаряче серденько,
За те, що зробив, що хотів.

За рідну домівку квітучу,
За усмішку, мудрість твою,
За людяність, що був добрячий,
За спів під гармошку в садку.

Спасибі тобі, мій рідненький,
Що був ти в моєму житті,
Що й досі такий дорогенький
Всяк бачу твій слід на землі.

Він, звісно, для мене щасливий,
Лиш спогад сумний душу рве.
Я в ньому завжди сиротливий,
Коли спалах мрій його зве.

Спасибі й за це тобі, батьку,
Що серце уміє любить,
За пам’ять, за все те багатство,
Яке в долі щастям бринить.

А щастя моє – мої діти,
В яких, звісно, ти, мати, я.
І як же мені не радіти,
Що всі ми – єдина  сім’я!
 

18.12.2011


Рецензии