Жду весну

              ЖДУ ВЕСНУ

Я жду весну красну зоряну,
Мою… З далеких наших днів.
Красиву, ніжну і жадану,
З безмежним подихом надій.

Вона іскриться, немов сонце,
Зіронька світлого життя.
Яскраво світить у віконце,
В моє щасливе майбуття.

Тому душа зрання радіє,
Стучить серденько у груді.
Навколо сад мій яскравіє
Під пар весняній борозді.

Птахи зимівники щебечуть,
Лопочуть, мабуть, про весну,
До себе співом мене кличуть
Почати пісню голосну.

І я біжу до них поволі
Під настрій радісних подій,
Про котрі знають всі тополі,
З бентежним подихом всіх мрій.

Я жду весну – краплину щастя,
Моє безмірне здобуття.
У перший день мій сладострастя
Під стук мого серцебиття.

21.11.2013


Рецензии