Птахи-пташенятка

ПТАХИ-ПТАШЕНЯТКА

Ой ви, птахи-пташенятка,
Вас не чути... Де ви, де?..
Ні пісні, ні словенятка
Не звучать, на жаль, ніде.

Ой, куди ж ви подівались?..
Вас чекаю у свій сад.
Де ж і як ми розминулись
У журливий листопад?..

Осінь мила листочкова,
Не гаси, прошу, вогонь.
Ти для нас, як колискова,
Не студи тепло долонь.

Птахи, пташечки, пташини,
Відгукніться, прошу вас.
Поверніться у долини,
У свій край гірських прикрас.

Мені дуже без вас сумно,
Гучно вітер все гуде.
Він шумить тут нескінченно,
Дощ в похмурий день іде.

Птахи мої, пташенятка,
Як засвітить сонце день
Залітайте, ангелятка,
З співом зоряних пісень.


29.11.2013


Рецензии