Красна ялинка

       КРАСНА ЯЛИНКА


Ялинка сяє новорічна,
Красна вона, немов вогонь.
Яскрава дуже і тендітна,
Бере мене у свій полон.

І я біжу до нього зрання
В своє дитинство щирих
                мрій,
З казковим в радість
                привітанням
Морозу-діду всіх надій.

Він візьме мене на коліна,
До себе те;пло пригорне.
Біля яскравого каміна
У казку лісу поведе.

У нїй я буду, як у царстві,
Чи в королівстві, чи у
                графстві.
Снігурку там свою знайду,
У хоровод її зведу.

Почнеться з нас веселий
                бал
Під сніг кружлявий
                карнавал.
Музика буде грати там
Свою мелодію пісням.

Вони звучати будуть
                до-о-овго...
Під настрій зимових подій
У новорічну ніч... Ранково
знайдуть в серцях людей
                прибій.

28.11.2013


Рецензии