Не треба в дкривати душу

Не треба відкривати душу
Усім,із ким в житті зустрівсь
Бо можуть перекинуть чашу
Яку наповнював впродовж років.

Не завжди треба відкриватись
Всім,хто припаде до душі
Бо люди можуть і мінятись
Для того щоб кинжал встромить.

Не варто все усім казати
Ти навіть друзів бережись
Бо можуть друзі вже не бути
Такими,як колись.

Є лиш одна,кому довірить
Усе на світі можеш ти
Якщо кохає,справді любить
Тоді не моє ій ціни.

Ось ці рядки-це теж секрет
Його хранитель-це листок
Він,хоч і не вміє говорити,
Та сповістити може на весь світ.


Рецензии