Де ти

Де ти,моє нове життя?
Те ти,моя давно забута мрія,
Невже пішло усе у небуття,
Невже нове зерно у землю не посію??

Де ти,моя нова любов
Яка б залишила мене без даху?
Себе питаю знов і знов
І згадую,як дав колись я маху.

Де ти,моя стара любов?
Живеш,мабуть,у щасті з ним
Він п*є твою,по краплям,кров
А ти,існуєш,із лицем сумним.

Де ти,моя старенька хато?
Ти розвалилась,почорніла.
Колись тебе зробив мій тато
Тепер же ти,як він,змарніла.

Де я,скажи мені будь ласка,Боже?
Ніби й живий,але гнилий.
Моє життя на стерво схоже
Я скоріш мертвий,ніж живий.

Якщо достойний твого Воскресення
Ласкавий будь ти-Воскреси!
Моє яство чекає на спасіння
Моє яство,ласкавий будь,спаси!


Рецензии