Щастя нещастя

Я зовсім перепутав
Де щастя і нещастя.
Коли у серці плакав
Назло всім посміхався.
Від болю задихався,
Але ніхто й не бачив.
Я від світу захищався
Але "троянський кінь" прокрався.
Це ти.така вродлива
Кинжал мені загнала
Коли іншого ласкала
Його "коханим" називала.

Уже не повернути
Той час,коли я міг би
Усе зразу ж зрозуміти
Та не цілувати губи.
Ті губи що манили
Мене весь час до себе
Дуже легко обманули
Залишивши без неба.
Вже час усе забути
Нове життя почати
Намагатись знов любити
Знов вірити й чекати...


Рецензии