досить
Часи вже косять
Рідке волосся
На голові.
Колись здалося,
Що небо просить,
Шукати боса
Собі на вік.
Але самому
Дісталась втома,
Звалився в кому,
Ледь не зів’яв.
Чуття притомне
Прийшло додому.
Життя потому
Наснився я.
Свидетельство о публикации №116070808552
Солянова-Левенталь 08.07.2016 20:49 Заявить о нарушении