Не моя вина

         НЕ МОЯ ВИНА

Немає в тім вини моєї,
Що спливли роки до сивин,
Біда обох, завії,
Що промайнули між родин.

Не у той час, не в тім садочку
Зустрів тебе я по весні,
Не так гайдали вдвох кладочку,
Що річка знесла восени.

О, що ж робити?.. Не питай…
Роки минули, а билинки
У серці міцно залишай,
З очей зітри гіркі сльозинки.

Не знаю сам... Ніхто не зна,
Що було з нами? Поки...
Ходила десь ота весна,
А час забрав з собою роки...

Тепер немов то сум чи сміх?
А може, крики, біль так стогне?
Лише туди я, мабуть, встиг,
Де пломеніє вогник.

Він у душі пече і гріє
Весь спогад… мріяну любов,
Яка і досі ніжно лине
І зве мене до себе знов.

Тому хай буде те, що буде,
Забути все немає сил,
Про мрії серце не забуде -
Лише про це його просив.


16.05.2012
м. Харків



 


Рецензии
Красивые, трогательные строки !
Понравилось, Виктор !

С теплом души!

Зыкова Элен   09.07.2016 10:03     Заявить о нарушении
Дякую Вам, шановна Елен!!!

З Новим 2018 Роком Вас и Вашу родину!!!..

З повагою,

Виктор Плут   30.12.2017 17:08   Заявить о нарушении