Казковий день

     КАЗКОВИЙ ДЕНЬ

Казковий день в рожевім
                цвіті,
Весняний подих з серця
                йде,
У хуртовині дивні квіти,
З якими настрій мій гуде.

Він надає пісенні звуки,
Яких не чув ще рідний
                край,
Вони звучні після розлуки -
Про це співає водограй.

Тому летять птахи співучі
У мій дитинства зелен-гай,
Де завжди приспіви тягучі,
І там весняний водограй.

Все навкруги мене чарує,
Кружляє спогади мої,
Тому і настрій мій жартує
Під дзвін річної  течії.

Вона шумить, немов скликає
Усіх, хто вміє  край любить.
Весни мелодію всім грає,
Біжить...  весело гомонить.

На жаль,  за нею не поспію,
Не проспіваю, як ріка.
Зате любити щиро вмію,
Де лине пісенька дзвінка.

11.05.2012


Рецензии