З очима неба

       З ОЧИМА НЕБА

З очима неба моя доня,
Дівчина мила, чарівна.
Вона - моя щаслива доля,
На всю родиноньку одна.

Завжди ясна, ніжна голубка
І романтична, як весна,
Її малиновії губки
У сяйві, мов зоря-¬красна.

Я обіймаю і цілую
Свою перлиночку  весь час,
Люблю, сумую і милую,
Додому кличу кожен раз.

Вона з очима неба світла,
Як сонце, в усмішках уся,
Така вродлива і привітна...
Моя дитино, щастям сяй!

12.04.2012


Рецензии