Весна

                ВЕСНА

Лежать сніги, а ти веснієш,
Красо, голубко чарівна,
Я бачу, як і ти радієш,
Що лине пісня голосна.

Вона у серця щиро просить
Роздати теплі всім слова,
Тому завжди до нас приносить
Ріки надії і добра.

Вони у квіточках біленьких,
Які з-під снігу до нас йдуть,
І в них, прозорих і маленьких,
Всі мрії начебто пливуть.

Вони цвітуть, нудьги не знають
І  усміхаються до нас,
Весняний настрій всім бажають,
Милують поглядом весь час.

Весна-¬весна! За все спасибі:
За радість щастя і тепла,
За твої зіроньки у небі,
За те, що ти до нас прийшла.

Ми оживаємо з тобою,
Тобі радіємо щомить:
Чарівні котики вербові,
Струмок грайливий жебонить.

Тому і сонце з радощі такої
Промінчиком торкнулось
                до землі,
Усіх воно до себе пригортає
І ніжно зігріває у теплі.

22.03.2012


Рецензии