Журба i бiль - життя частина

                * * *

Журба і біль – життя
                частина,
Без них, як ти, я не живу.
Вони колодязь мій, глиби;на,
Я з ними йду, біжу, пливу.

Без цього щастя не буває,
І мрії зоряні не йдуть,
І доля щиро так не любить,
Вечірні зорі не пливуть.

Оці слова – симптоми пісні,
Що увійшли в моє буття,
Вони на мить, тому не звучні
Моєї долі здобуття.

10.01.2012


Рецензии