Не осуджуй мене

       НЕ ОСУДЖУЙ МЕНЕ

Не осуджуй мене... Все даремно,
Спроби вірші писати – моє.
Все це гасло душі, невже ж темно?...
Спробуй ти проспівати своє.

Я продовжу шукати стежинку,
Щоб мій шлях був щасливим весь час.
І тому я співаю віршами,
Щоби спів у душі мій не згас.

Кожен раз я шукаю у себе
Щось значне для твого відчуття
Та й бажаю такого ж для тебе,
Щоби ти не упав в забуття.

Заспіваймо же приспів всі     колом,
На далекий наш простір душі,
Розтурбуємо спокій ми словом,
Щоби темінь зійшла назавжди.

9.01.2012


Рецензии