Кришталевi мальви

КРИШТАЛЕВІ МАЛЬВИ

Біля хати під віконцем
Мами мальви розцвіли,
Ті, що кожен день з відерця
Поливав, щоб враз зійшли.

А тепер вони юрбою
Пломеніють, як то жар,
Не загасити їх водою,
Бо цвітуть, як дивний дар.

Подихом духмяність відчуваю
Кольорових квітів у садку,
Їх усіх до себе пригортаю,
Мов дівчат, що стали у рядку.

З ними пісню заспіваю,
Враз  покличу солов’я ,
На сопілочці зіграю,
Хай танцює вся рідня.

Десь музика звучно грає,
Під мій бубон на весь край,
Щира пісня не змовкає
В зіронько вий світлий край.

6.01.2012


Рецензии