Незагублений мiй рай

НЕЗАГУБЛЕНИЙ МІЙ РАЙ
       

Вітер музику гойдає,
З нею спів свій подає,
Почуття мої кружляє,
Усю радість роздає.

Вітре, вітре, залишайся
У вишневому садку
І до мене притуляйся,
Посміхайся у рядку.

Березневе біле поле
Усміхається весь час,
З ним високі всі тополі
Закружляли водночас.

Тому я з тобою, вітре,
Мій прозорий, затишний,
Захопи мене в простори,
Заманливо в край звучний.

Там співати гарно буду
На весь сонячний мій край,
Я його вже не забуду -
Незагублений мій рай.

4.01.2012


Рецензии