МIЙ СОН

МІЙ СОН

З  ранку сон зійшов звечора:
Батько щось писав своє,
Мати мила коридори,
Я братам кричав: ”Моє...”

Що то було?.. Сам не знаю,
У дитинство зазирнув...
Собі голову ламаю,
Тріснув себе та й заснув.

Сон був довгий, дуже світлий,
Прокидатись не хотів.
Я малий був і привітний,
Щось про себе бубонів.

О, який же сон шалений
Заглянув в мої літа,
Він такий не виясне;ний,
Кольори  свої спліта.

Може, спогад то був, мрії,
Бачив те, що я хотів.
Пам’ятати всі події
Різних в роки почуттів.

І від цього затремтіло
Моє серденько звучне,
Защемило, заніміло
Жваве, сонячне, ясне.

Про батьків свій спогад маю,
Їх чимало вже було.
Погляд їх в собі тримаю,
Все, що в душу враз зійшло.


18.12.2011


Рецензии