Недостатня самотнiсть

Ще не пекло і ще не безодня...
Ще для відчаю злого не час.
Ти була недостатньо самотня.
Ще не все поєдналося в нас.

Не безодня, не пекло, не відчай.
І при зустрічі паузи є.
І в твоє, майже рідне, обличчя
я вдивляюсь, неначе в своє.

Кава стигне, і це незворотньо.
Бачу в тобі чимало себе.
Ще моя недостатня самотність –
і в обійми не кличу тебе...


Рецензии