Не журiться матусю...

               
                "Чому ви , мамо,
                знову зажурились?"...
                В.Щербіна

   Не журіться, матусю, не треба...
   Ось і осінь згоря за вікном...
   Журавлине тужіння у небі
   Віє срібло над вашим чолом.
 
   Ще привітна до вас рідна хата, 
   Та стежина ж біжить край села,
   По якій назавжди пішов тато,
   Та, що смутком на душу лягла.

   Серце крає осіній шерх саду,
   Ожива все минуле у снах,
   І життю не пробачити зраду -
   Розійшлись діточки по шляхах.

   Не сумуйте, надію плекайте
   І молитву до Бога творіть,
   Повернуться ще діти, чекайте,
   Щастя піснею в небо злетить!


Рецензии