Скоро буде св жина
Рилом у гівні «Ачу».
Під коритом повалились,
Бо нажерлись досхочу.
Семенистий спить у стійлі –
Яйця грузно обвиса.
Хвіст обдристаний, засохший,
Мов домашня ковбаса.
Спить гарем куриний. Когут
«Кукаріку» не кричить.
Тиша й спокій, лиш курчатко
Із спросоння пропищить.
Насолода у безпеці,
Сон, достаток… . Кабана
У дворі в сусіда смалять.
Скоро буде свіжина.
*****
Свидетельство о публикации №116070610263