Ще недавно, ще зовсiм недавно, або Часовi пояси

Ще недавно, ще зовсім недавно,
лиш покликала, то полетів.
Вмить схопив капелюха і карму.
Ще й і ауру прихопив.

А тепер все змінилося. Зовсім.
Як покличеш, то я розгублюсь.
Як забрати з собою цю осінь
разом з містом, яке я люблю?

Як забрати з собою це небо?
Ці хмаринки в сльозах від дощу?
Рветься вітер: «Не можу без тебе».
Плаче ніч: «Я тебе не пущу»...

І тебе приїжджати не кличу.
І у тебе свої небеса.
І тебе дощ цілує в обличчя.
І усе твоє місто в сльозах...
 


Рецензии
Стихотворение очень понравилось!
Здравствуйте!

Нина Уральская   07.07.2016 14:45     Заявить о нарушении
Спасибо, стараюсь, чтоб нравилось

Миклош Форма   07.07.2016 14:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.