Коханому...

Торкнись мене, відчуй тепло.
До серця пригорни що маєш сили.
Згадай, як добре нам колись було,
Як щастю нашому раділи.

Почуй мене! Відчуй мене!
В обіймах ізціли і душу, й тіло.
Кохай мене! Жадай мене!
Зроби, щоб серце не тремтіло.

05.07.2016 г.


Рецензии