Dream forest

Рос надо мной гигантом лес
и утешения просил -
It's the extensive emptiness,
which comes from every thing I see:

It's in the air, I'm breathing in
and it will grind me into dust
Скорей бы мне среди осин
не затеряться, а пропасть;

Все мысли птицами пустить:
о, лес, хранитель моих тайн!
You're staying quiet, you're standing still -
and I will soon become a pine

I'm gonna stand for hundred years:
no eyes, no arms, no chest, no knees:
и хоть сам бог нагрянет в лес
он не найдёт меня средь них

03.07.16


Рецензии