Я тримаю тебе

Я тримаю тебе, я тримаю...
Крізь роки, кілометри та віхи.
І віршами своїми гойдаю
Задля виключно нашої втіхи..

Вічно житимеш ти, я це знаю,
Бо попереду я на півкроку.
Там де ноги не йдуть, я літаю,
Кожну мить і в усі пори року.

Я тримаю тебе. Бо це небо
Мені силу дало, щоб тримати.
Не питайся: "Чому?" То так треба.
Бо я донька, дружина і мати...


Рецензии
Сильний вірш. Психологічно. Сподобалось.

Артур Грей Эсквайр   05.07.2016 03:32     Заявить о нарушении