Лiна... я все виправлю...

"безмірно жаль,що ніжність вже не в моді"
Я вчора в переході прочитав
На хвильку я задумавсь... ну ж бо годі!
Похоже я вже сотні раз читав

Та хвильку лиш задуматись нам стало
І дійсно правда плаває в словах
Вся ніжність і добро, яких так мало
Даруєм один одному лиш в снах

Живемо дуже швидко у проблемах
Без них не уявляємо життя
Диктують заголовки нам і теми
А ніжність все ж рахуєм за сміття

Не пізно ще, тож просто озирнутись
Кохану пригорнути до лиця
У душу дуже близько пригорнутись
Й кохати і любити до кінця


Рецензии