Attitude
My life is too much sh*t to take.
I'd fall face down upon my couch
Then find a stupid show to watch
Then eat a half-kilo of chips
And think about how weird it feels
Drink wine i haven't tried before
Then sleep at least for 24.
I'd turn my phone on silent mode
And stubbomly ignore the world.
Then, in the early morning light
I will be, probably, alright.
And if i'm not, i'll take a break:
My life is too much sh*t to take.
Свидетельство о публикации №116070300408
I understand you...
Олег Будадин 06.07.2016 02:17 Заявить о нарушении