Deeping Trunck

2-ое июля
DeepPurple -  в москве

Приехали все !

  Сегодня же - 1-ое Июля  !
(  Julio )

 That's
only a show

Dont try
pls
     by VHF  :
     " Vald заходи  есть bilet Ъ   "

Tonight we ' getting-up

   so - slow

  -   Я ни пойду    !
   
     Будь здорова
       Корова

 and i '
getting-up into skies

 and - i know
 What d' u mean Ъ  -  u're

 gonna    - 

       Thanking Machines   -  !  -  ?


  ( thanking
no
   human-birds
   but - fuckin' machines   -   What else do You mean   .. .  )


Рецензии