Про що

Про що ти мрієш по ночах,
Про що думки на самоті.
Що можна прочитати по очах,
Красивих, но уже не ті,

Які були колись як зорі.
Світились щастям і теплом
Та раптом трапилась негода
І не закінчилось добром.

Все те, на що надіялась колись.
Все, що для себе будувала.
Та, ніби то було як сон,
Прокинулась - і все пропало.

Закінчився той дивний сон.
Залишилась всього одна надія.
Думок виснажливих полон
Та світла і красива мрія.

Про що ти мрієш по ночах,
Про що думки на самоті.
Що можна прочитати по очах,
Красиві мрії, та уже не ті.


Рецензии