Стандарти
У нас своїх стандартів уйма - відзнайди...
Своє коріння поливай, а не Єврейське.
І від чужого до свого іди.
Ти заблукав? - іди додому синку,
І донька хай покине кулемет,
І не за те, ти мерз у люту зимку,
Розгадуючи підлости секрет.
Навіщо нам стандарти європейські?
У нас свої стандарти є, і будуть навіки,
І не потрібні нам американські поліцейські,
Які не за народ, а копійки.
Свидетельство о публикации №116070202493