За морозивом, або Юнак з онуками

Ми знайомі з тобою наживо – без «сіток» і «постів».
Я тебе із онуком то зблизька, то здалеку бачу.
Наші зустрічі – мов, міражі – випадково і просто.
Я від першого погляду все зрозумів: ти – удача.

Кожна риса обличчя твого – із юнацької мрії.
Щось змістилося в часі, що ми не зустрілись раніше.
Моє серце зліта, як твої опускаються вії.
Твої руки з ікони якоїсь, не менше, не більше.

Твій онучок побіг за морозивом – ти попросила.
Ми такі втаємничені – вже над собою сміємось.
Ти – моя таємниця, усміхнена, ніжна і мила.
Ми з онуками теж за морозивом скоро зберемось...


Рецензии
И вновь вечерний привет, Миклош.
Понравилась ситуация:)

Перевела и это из Вашего диптиха:)
http://www.stihi.ru/2016/07/03/8849
С нежностью,
я,
Света

Светлана Груздева   03.07.2016 21:38     Заявить о нарушении