Канец?
Я падаю ніц, каб збавення прынёс...
Маіх сіл не шмат, але іх мне хапала
Прайсці перашкоды, паслаў што мне лёс.
Усяму ёсць канец. Крочу ў бездань нясмела
І болем у сэрцы - усе кпіны і смех.
Я ведаю, шмат у жыцці не паспела,
А момант вяртання да праўды ўжо збег.
Свидетельство о публикации №116063009440