Заклик старого патрiота

Сини України, я вас закликаю
Борітесь зі страхом, що нас пожира,
Тілом своїм, я вас захищаю
Але потихеньку, я вже помира.

Вставайте, згадайте – ви сонечко ясне
Чисті криниці, зелену траву,
Працюйте, борітесь – нам треба прекрасне
А я хоч і старий – не відступлю!

Я буду боротись, я буду змагатись
За чисту країну, за Неньку свою,
І часу нема – відволікатись
Бо надто вже сильно – Вкраїну люблю.

І досить вже вам, язиками плескатись
Беріться до діла і гайда робить,
Достатньо цим шлюдям – в лімузинах кататись
Бо треба в народі їм трохи пожить.

Достатньо! Вже досить неволю терпіть
Борітеся браття… а може –
Святою водою ви зло окропіть!..
Хоча… не поможе.

Давно вже не звуться шлюди ці – знаттю
Се зло й святиню здатне купить,
А ви – не здавайтеся, борітеся браття
Бо патріотів ніколи не вбить!


Рецензии