Из цикла Полевые цветы, Таволга, на англ

           Meadow Sweet

    The meadow sweet dreams of growing
    Not far from quiet streams,
    (Even flowers, you know,
    Have their sweet dreams).

    But dreams do not always come true,
    And so this flower grows
    On the slopes of green hills too
    Where a cheery wind blows.

    The meadow sweet is a little bitter
    That its dream it can't always meet,
    So wherever it has to grow
    It smells bitter-sweet.


Рецензии