Чому порою

Чому порою у житті,
Чому на світі так буває -
Хто прагне так чогось знайти,
Той майже завжди і не має.

Чому одним байдуже все
І часто все їм даром дістається.
А інші, докладаючи зусиль,
Та на нівець воно зійдеться.

Чому одним завжди щастить,
А другім наче в зачарованому колі.
Одним до рук саме усе іде -
А інші не знаходять щастя в долі.

Чому, хто маючи усе,
Не вміє і не хоче те цінити.
А той хто може і хотів -
Немає що, та ні з ким розділити.

От так от все наше життя
Із не розв"язаних рівнянь,
і відповіді нам не знайти
З тих риторичних запитань.


Рецензии