О судьбе туннельных гномов

Жэ зи э портэ мон тэри
До рэ вари йцу фарэ
Кэнгорэ пири Нэ гири
Чывантэ чы при приварэ

О торэ дорэ ханчифа
Парицио нэварэ
Туло чыфйо хганивира
Бэрджуно чапсцугарэ

Энло фиор маниш турэ
Приори сунтасоки
Курто ванти ма жэ було
Миринто пириоки

Биньоту намэ гарнишон
Фывака сякуроси
Провантонури павигон
Цукерно мэнэ роси


Рецензии