мiстерiя...

…хмари роздрібнює вітер,
двигають зміни небо,
дихає синім повітрям –
серпня іржавий берег…
десь, майже поруч тиша
стелить туманну постіль…
смертне усе, крім Істин,
слово долає спротив
всього, що недоречне…
збуджує в дні самотні
лірика твого серця –
влучна за всякий постріл…


Рецензии