як iPod

Не будемо кохання забувати
На вечір просто купимо черешні
Скуштуєм пару ягід й будем спати
Роздінемось й до раю будем перші

По пальцях пальці, губи по губах
Любові піт зальє тіла в коханні
На дотик поцілунків не скупа
Красуня, що залишиться до рання

Готовий я в волоссі її вмерти
Як чорна ніч, як в справжньої чаклунки
Помади смак не скоро схочу стерти
І як Айпод  листаю поцілунки


Рецензии