Ви ходили до Храму вночi?
Як засяють зірки над хрестами?
Шепотіли молитву вустами,
коли й серце кричить: «Шепочи»?
Я – ходив, я – молився всю ніч...
Я благав на колінах і плакав...
Я чекав одкровення і знаку,
і хиталася тінь моїх пліч.
Я із небом всю ніч сам-на-сам.
Наче мить пролетіли години.
Я відчув – ми із небом єдині,
і вклонився хрестам і зіркам...
Свидетельство о публикации №116062900622