Кримiнальна зона

Хто краде той виживає,
Хто боїться, той страждає,
Мало вкрав то жде в’язниця,
Вкрав багато - поділися

З тим, хто судить й владарює,
Він все знає й регулює,
Не поділишся – впіймає
І усе повідбирає.

Це не писані закони
Кримінальної лиш зони,
Вона діє у нас й нині
В пограбованій країні.
24.06.16.


Рецензии