не вбива...

…скляні захоплення у нас…
безсонний лік хвилин іде,
ще день думок, ще ніч пуста,
безмірний біль колись мине
я напишу тобі листа
не зволікаючи на втому…
збігає час без вороття,
життя – бурхлива долі повінь…
Любов не знає забуття,
Вона і є сама та зброя,
що не вбиває у війні,
нас полонить Любов’ю Доля!..


Рецензии