Якби

Якби тобі крила - то би літала.
Та пісню тобі - і ти би співала.

Дорогу тобі - по ній би пішла.
Бажання тобі - та ти би знайшла.

Яскравих думок - у красиві слова,
На нову сторінку - і нова глава.

І рими співучі - напишеш вірші
Із подихом серця - з теплом у душі.

Барв яскравіших - то нова картина.
Така мила, добра, красива дівчина...


Рецензии