Gosti

«Гості»

Чи вистачить тебе на битву,
Якою програватимеш все те,
Чому присвячував колись молитву?
Не вистачить гостям аліготе.

Не бреши і дій без злості.
Таблетки пропиши та не води у гості.
Пограй із своїм дзеркалом у кості.
Пограв – і в постіль, пограв – і в постіль.

Чекати чуда, якого не буде
Так притаманно тим, кому все лінь.
Вона тебе ніколи не забуде,
Ця гостя тобі віддана як тінь.

Та зрадь уже нарешті сам собі.
Сміливо, гарно, з користю ця зрада
Згадатиметься та не у журбі,
Дивись як витріщаються. Засада.

Оновлюй зміст, оновлюй свій макет
Начинка всім по-справжньому цікава.
Розумний, як будівники ракет,
Запрошуй всіх до себе так ласкаво.

Чи вистачить тебе на битву,
Якою програватимеш все те,
Чому присвячував колись молитву?
Не вистачить гостям аліготе.

27.06.2016


Рецензии