Людина-серця
Який не вписуєтся в більшости стандарт,
Йому говорять, що він щось повинен,
Але для нього це звичайний жарт.
Він не родився і не помре ніколи,
Він є завжди, присутність його суть,
Людина-серця знає, всюди все довкола,
Самосвідомість, то його додому путь.
Він бачить, це його найвища сила,
Він має все, але нічого і нема,
Він галас одночасно і могила,
Він літо одночасно і зима.
Свидетельство о публикации №116062706443